X

Eivissa estudiarà en detall l’impacte econòmic dels creueristes a la ciutat

El batle de Vila, Rafael Ruíz, n'ha parlat a Madrid amb el conseller de Turisme, Iago Negueruela, i el director de l'Associació Internacional de Creuers a Espanya, Alfredo Serrano

29/03/2023

Eivissa estudiarà en detall l’impacte econòmic dels creueristes a la ciutat

Redacció

L’Ajuntament d’Eivissa i la petita i mitjana empresa duran a terme un estudi detallat de l’impacte econòmic dels creueristes a la ciutat d’Eivissa. Ho ha dit el batle de Vila, Rafael Ruíz, en una reunió mantinguda a Madrid amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el director de l’Associació Internacional de Línies de Creuers a Espanya (CLIA), Alfredo Serrano.

De fet, Serrano s’ha ofert a col·laborar amb el consistori eivissenc per cercar alternatives i millorar el model actual. A més, ha apostat per treballar per un turisme de creuers més sostenible amb l’ús del gas natural liquat com a combustible i de sistemes avançats de tractament d’aigües residuals. Diumenge el primer creuer de la temporada fa escala al port d’Eivissa i els comerciants de la Marina ja estan preparats pel desembarcament dels passatgers.

29/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris