X

Eivissa comença les festes de tancament de les grans discoteques

La darrera a tancar serà Amnesia, que ho farà dissabte que ve

09/10/2022

Eivissa comença les festes de tancament de les grans discoteques

A Eivissa ja han començat les festes de tancament de les grans discoteques. Aquest dissabte va ser el torn d’Ushuaïa i Hï Ibiza. Aquest dilluns tancarà DC10 amb la seva festa més emblemàtica: ‘Circo Loco’, i dissabte que ve serà el torn d’Amnesia, la darrera gran festa de l’estiu a Eivissa que marca el final de la temporada.

El director de la discoteca Hï Ibiza, Roberto de Lope, assegura que ha estat una molt bona temporada, després de dos anys i mig sense poder obrir, però que encara no han pogut compensar les pèrdues econòmiques causades per la pandèmia.

Després de dos anys i mig tancat, per la pandèmia, Eivissa ha pogut recuperar aquestes festes de clausura, que sempre són un èxit. Ushuaïa i la discoteca Hi han estat les primeres a celebrar la darrera gran festa de l’estiu. Amb entrada lliure per als treballadors de l’illa, però els preus habituals per als de fora.

Aquest estiu s’ha acostat a l’ambient d’abans de la pandèmia, tot i que no han pogut recuperar-ne aquelles xifres. Però, són molts els residents i turistes que no s’han perdut aquestes festes i molts de curiosos que s’han acostat per la zona a xafardejar.

09/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT