X

Eivissa rebrà 10 milions del Govern per a la construcció d’un nou pavelló esportiu a sa Blanca Dona

Acollirà el primer centre de gimnàstica artística de l'illa i també un de tecnificació de bàdminton

15/11/2023

Esther De Miguel

Eivissa rebrà 10 milions del Govern per a la construcció d’un nou pavelló esportiu a Sa Blanca Dona. I a Formentera, l’Executiu balear finançarà la construcció de les dues noves plantes que s’han de construir a l’abocador.

Rere l’actual pavelló insular de sa Blanca Dona, on ara s’ubiquen les pistes de tenis, s’aixecarà el primer centre de gimnàstica artística de l’illa. L’edifici també acollirà un centre de tecnificació de bàdminton. La intenció del Consell, a més, és que sigui el primer pavelló esportiu sostenible d’Espanya.

El Govern ja s’ha compromès a aportar els 10 milions necessaris per a la seva construcció, procedents del deute de 40 milions d’euros relatiu a bestretes. I finançarà el 50% de la instal·lació de biofiltres per tractar les pudors de l’abocador de Ca Na Putxa. Formentera, per part seva, ha acordat amb el Govern el finançament de dues noves plantes de tractament de residus.

Entre els projectes que tenen sobre la taula per a l’any que ve, hi ha també l’ampliació i millora de diferents centres educatius, la remodelació d’alguns carrers de l’illa o la millora de la depuradora.

15/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris