eivissa

Eivissa tramita en 8 mesos 39.400 denúncies en zona blava

A l'illa d'Eivissa hi ha dos municipis amb zona blava de pagament: Vila i Santa Eulària

Eivissa+tramita+en+8+mesos+39.400+den%C3%BAncies+en+zona+blava

A Eivissa hi ha dos municipis amb zona blava de pagament: Vila i Santa Eulària. En els dos costa el mateix: un euro l’hora, però tenen característiques diferents. A Sant Antoni i Sant Josep el sistema és diferent, és gratuït però això sí, s’ha de posar l’hora d’estacionament i s’estableix un màxim de dues hores.

El municipi de Vila disposa de 3.030 places de zona blava. Les darreres que s’han inclòs són les 40 del solar ubicat enfront els jutjats. Costen un euro l’hora i només es pot posar un màxim de dos euros. L’horari a l’hivern és fins a les 8 de la tarda de dilluns a divendres, i dissabte només el matí. De juny a setembre, s’amplia fins a les 10 de la nit. Els residents opinen que el preu és massa elevat, però l’opinió és diferent per als que viuen fora d’Eivissa.

Fins a aquest mes d’agost s’han tramitat devers 39 MIL 400 denúncies relacionades amb la zona blava de Vila.

Pel que fa al municipi de Santa Eulària, hi ha 660 places, de les quals 350 són de zona blava i la resta, de zona verda. La blava també costa un euro l’hora i es pot posar un màxim de 2 euros amb 35 cèntims. L’horari no canvia a l’estiu: de dilluns a dissabte va de 9 del matí a 9 del vespre. Els usuaris es queixen del preu i també que no hi hagi zones gratuïtes.

La zona verda és per als residents. Poden pagar una targeta anual per aparcar de manera gratuïta, o treure’n una amb què s’aparca per 25 cèntims al dia

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

Continuen els controls sanitaris a ports i aeroports d’Eivissa

Si els desplaçaments no són justificats, com per exemple venir de vacances, serà obligatori presentar una PCR negativa.

Fernando Carro i Yulimar Rojas il·luminen Eivissa

Els grans noms que omplien el cartell del Míting Toni Bonet d'Atletisme no han decebut en la seva participació a Eivissa i han deixat grans moments. Sobretot, el salt guanyador...

El Bàdminton Pitiús, a la final de la Lliga Top 8

El Club Bàdminton Pitiús ha fet història a Huelva i s'ha classificat per a la final de la Lliga. En...