eivissa

El 20% dels afectats per l’esclafit de Sant Antoni queden fora de les ajudes del Govern

Uns 70 afectats han assistit a una reunió convocada per l'Ajuntament de Sant Antoni per explicar com accedir a les subvencions

El+20%25+dels+afectats+per+l%27esclafit+de+Sant+Antoni+queden+fora+de+les+ajudes+del+Govern

Només el 80% dels afectats pel pas de la DANA i de l’esclafit a Sant Antoni el passat 22 d’octubre podran acollir-se a les subvencions que dona el Govern a través del Fogaiba. Uns 70 afectats han assistit aquest dijous a la nit a una reunió convocada per l’Ajuntament de Sant Antoni.

A la trobada, el personal del Govern ha explicat com es pot accedir en aquestes ajudes. Les subvencions només estan disponibles per terrenys rústics forestals. Els propietaris han de demanar l’ajuda i fins al menys el mes d’abril no podran començar a retirar els arbres caiguts. Això ha motivat durant la reunió les queixes d’alguns afectats que ja han començat a llevar els arbres i que no compleixen, per tant, els requisits per accedir a la subvenció. L’ajuda també deixa fora les finques urbanes, un 20% del total. L’esclafit va afectar 300 hectàrees i 260 parcel·les, 230 d’elles rústiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antonia 11/01/2020

    No és cert que quedin coberts el 80% dels afectats….serà si de cas el 80% de la superfície afectada…cosa molt diferent del 80% dels afectats.
    S ha d explicar i contrastar millor la informació.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els socialistes eivissencs voten demà l’executiva que liderarà Marí Ribas

Hi assistiran Francina Armengol i Santos Cerdán, secretari de Coordinació Territorial de la direcció estatal del PSOE

El Govern demanarà a l’executiu central que declari les zones greument afectades per la tempesta Glòria

Els ajuntaments afectats per la borrasca quantifiquen el cost dels danys que ha deixat al seu pas {rela} Interior estableix...

Les casetes varador de port des Torrent a Eivissa, afectades pel pas de Gloria

L'Ajuntament de Sant Josep està avaluant la situació per quantificar els danys materials