eivissa

El 20% dels afectats per l’esclafit de Sant Antoni queden fora de les ajudes del Govern

Uns 70 afectats han assistit a una reunió convocada per l'Ajuntament de Sant Antoni per explicar com accedir a les subvencions

El+20%25+dels+afectats+per+l%27esclafit+de+Sant+Antoni+queden+fora+de+les+ajudes+del+Govern

Només el 80% dels afectats pel pas de la DANA i de l’esclafit a Sant Antoni el passat 22 d’octubre podran acollir-se a les subvencions que dona el Govern a través del Fogaiba. Uns 70 afectats han assistit aquest dijous a la nit a una reunió convocada per l’Ajuntament de Sant Antoni.

A la trobada, el personal del Govern ha explicat com es pot accedir en aquestes ajudes. Les subvencions només estan disponibles per terrenys rústics forestals. Els propietaris han de demanar l’ajuda i fins al menys el mes d’abril no podran començar a retirar els arbres caiguts. Això ha motivat durant la reunió les queixes d’alguns afectats que ja han començat a llevar els arbres i que no compleixen, per tant, els requisits per accedir a la subvenció. L’ajuda també deixa fora les finques urbanes, un 20% del total. L’esclafit va afectar 300 hectàrees i 260 parcel·les, 230 d’elles rústiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antonia 11/01/2020

    No és cert que quedin coberts el 80% dels afectats….serà si de cas el 80% de la superfície afectada…cosa molt diferent del 80% dels afectats.
    S ha d explicar i contrastar millor la informació.

Cercador |


més contingut relacionat

Negueruela espera que Alemanya faci marxa enrere: “És el que tots esperam, estam treballant en aquest sentit”

El conseller de Turisme assegura que "encara queden mesos d'una temporada atípica" i que el Govern d'Espanya "encara està cercant...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.

Tanca la l’escoleta de Benirràs pel positiu per Covid-19 d’una alumna

Es faran proves PCR a 8 alumnes que han tingut contacte directe amb el menor afectada.