X

El 23% del viatgers internacionals que viatgen a Espanya trien les Illes com a destinació

Son Sant Joan ha estat el segon aeròdrom de l'Estat amb més trànsit de passatgers durant el mes de setembre

19/10/2021

El 23%25 del viatgers internacionals que viatgen a Espanya trien les Illes com a destinació

Redacció

Balears va ser la comunitat que va rebre més passatgers internacionals per via aèria durant el mes de setembre amb un 23,2% del total. Segons Turespaña, la segueixen Madrid i Catalunya. Entre les nacionalitats que més han triat les Balears per viatjar-hi en destaquen sobretot els alemanys, seguida dels britànics i els francesos.

L’aeroport de Palma ha estat el segon aeròdrom de l’Estat amb més trànsit de passatgers durant el mes de setembre, darrere de l’aeroport de Madrid. Per Son Sant Joan hi passaren 865.843 viatgers. L’aeroport d’Eivissa també figura entre els deu aeroports espanyols amb un major volum de viatgers: ocupa la sisena posició amb més de 248.786 passatgers internacionals. I precisament aquest mes d’octubre, i ja amb la temporada alta turística finalitzada, ha començat a Eivissa el congrés l’IBIZA MICE SUMMIT amb l’objectiu de convertir aquesta illa en un referent del turisme de congressos.

Les Balears són líders en Ecoturisme
Tres de cada 10 turistes internacionals que han vengut a Espanya enguany han visitat àrees naturals o destinacions rurals i les Balears són líders en aquest tipus de turisme. “Els turistes que visiten Espanya atrets pels seus recursos naturals no han deixat de créixer en els darrers anys”, ha explicat el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés.

L’ecoturisme ha guanyat força també en el conjunt de les illes. De fet, Balears ocupa una molt bona posició en el segment de turistes i acumula el 52% de la despesa total generada per aquest tipus de turistes. Molt per damunt de l’11% de Catalunya, segona comunitat lider en turisme de natura.

Valdés ha confirmat la inversió de 14 milions d’euros a 6 destinacions d’ecoturisme. I una d’elles és Menorca.

19/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris