societat

El 27% dels espanyols contracten les assegurances de viatge a través d’una agència

Els més importants són els de garantia mèdica, cancel·lació de viatge i pèrdua d'equipatge


Els espanyols continuen decantant-se per les agències de viatges per contractar les seves assegurances de viatge a l’hora dels seus desplaçaments, segons el baròmetre anual sobre les vacances d’estiu d’Europ Assistance i Ipsos que mostra que el 27% prefereix la contractació a través d’aquest tipus d’establiments físics.

Per darrere de les agències de viatges, les opcions triades són directament a través d’una companyia d’assegurances de viatge (18%) i a través de la web d’una agència (14%). Li segueixen a distància l’elecció a través d’Internet per mitjà d’un lloc de comparació de preus (13%), a través d’una aerolínia (13%) o directament a través d’una empresa d’assistència (11%).

Els ciutadans espanyols consideren que estan assegurats enfront dels diferents riscos que poden tenir al llarg d’un viatge. El 70% dels espanyols diu que si té un problema de salut està assegurat i un 72% si té una avaria en un vehicle.

El 72% està assegurat enfront d’un problema relacionat amb la seva llar, el 68% enfront d’un accident d’avió, ferrocarril o trànsit i el 62% té cobert la pèrdua dels seus efectes personals com a equipatge, roba o diners.

El més important per als espanyols a l’hora de sortir de viatge és la cobertura de garantia mèdica (64%), cancel·lació de viatge (56%), el trasllat mèdic d’urgència i la pèrdua d’equipatge (36%). També els preocupa la defunció per accident (35%), la interrupció del viatge (20%) i la cobertura per molèsties (9%).

Els enquestats espanyols que no contracten segur de viatges han declarat no fer-ho perquè no pensen en això (35%), no creuen que hi hagi riscos (31%), és massa car (26%), perquè no viatgen molt sovint (24%) o perquè no viatgen lluny (24%).

Com a criteris prioritaris a l’hora de triar una companyia d’assegurances els espanyols destaquen els preus assequibles (32%), l’oferta de productes i serveis (18%), la reputació de l’asseguradora (17%), la presència internacional de la companyia (11%) o la recomanació d’una altra persona (8%).

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Confirmat el segon cas de coronavirus a Mallorca

Es tracta d’una dona que roman aïllada a l’Hospital Universitari Son Espases, on va ingressar aquest divendres a la nit

Centenars d’actes durant tot el cap de setmana per celebrar el Dia de les Illes Balears

Tots els esdeveniments es poden consultar al web diada.caib.es

‘Mallorca Dream Days’ pretén facilitar l’organització de qualsevol esdeveniment festiu

La Fàbrica ramis acull 4.000 metres quadrats d'exposició, tasts, degustacions i desfilada de moda

Mor el comandant naval José María Urrutia

Va ser cap de l'Autoritat Portuària de Balears entre el 2011 i el 2015