societat

El 30% dels parcs infantils de Mallorca tanquen per mor de la crisi sanitària

Al sector reclamen ajuts de l'Administració i lloguers assequibles

El+30%25+dels+parcs+infantils+de+Mallorca+tanquen+per+mor+de+la+crisi+sanit%C3%A0ria

El 30% dels parcs infantils de Mallorca tanca per mor de la crisi sanitària. La reducció de les ràtios i la por de les famílies a fer festes a llocs tancats han fet que alguns negocis quedin sense ingressos. Els establiments que romanen oberts es queixen que no han rebut cap ajut i demanen suport econòmic per part de l’Administració. Diuen que han d’assumir lloguers molt alts i que han patit una considerable davallada en la facturació. Segons la portaveu de l’Associació d’Empresaris de Parcs Infantils, Mercedes Marín, aquells “que varen arribar a acords amb els propietaris dels locals han de tornar a negociar al setembre. D’altres, varen haver de tancar”.

És el cas de na Rosalia Barros, una empresària que està a punt de tancar el parc infantil que va obrir al carrer Indústria de Palma, fa tres anys. Les festes que preveia per a l’estiu s’han cancel·lat i no té cap reserva per als pròxims mesos. Diu que, sense ingressos, no pot assumir els 1.200 euros de despeses que ha de pagar cada mes.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Claudia Reyes Mena 14/08/2020

    Podrían haber difundido que somos el gremio más olvidado en las ayudas, que los alquileres nos están hundiendo y que necesitamos que nos ayuden, que el gobierno nos apoye, que nosotros somos importante en eocio infantil.

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol