SOCIETAT

El 8 de març començarà la vacunació dels serveis essencials, els docents i els majors de 100 anys

El Govern ha habilitat el telèfon 971 211 999 per resoldre dubtes


Al punt Covid Exprés de Son Dureta s’han citat avui 1.500 persones per rebre la primera dosi contra la COVID-19. La Conselleria de Salut ha anunciat que avui ha posat en marxa el telèfon 971 211 999 i el web vacunacovid.ibsalut.es. Aquests dos recursos serviran per aclarir els dubtes de la vacunació i el telèfon serà pròximament al que s’haurà de telefonar per demanar cita per rebre el remei contra el coronavirus.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha recordat que tot i que les Balears experimenten els darrers dies uns grans resultats epidemiològics no s’ha de córrer pel que fa a la desescalada. També ha anunciat que aquest dimecres s’engegaran les 10 línies de vacunació a Son Dureta. Es farà a dos espais prefabricats que tenen 10 espais reservats per poder vacunar a la vegada a un ritme de 3.500 persones cada dia. També aquest dimecres començaran a inocular la primera dosi contra la COVID-19 els treballadors dels centres de dia i, també, els usuaris de més de 80 anys.

A partir del 8 de març serà el torn de rebre la primera dosi dels serveis essencials. Es començarà pels agents de les policies locals que s’hauran de traslladar fins Son Dureta i també els docents d’Infantil i Educació Especial que ho faran al poliesportiu Germans Escales.

Els majors de 100 anys començaran també a rebre la vacuna a partir del 8 de març. Es començarà amb els majors de 100 i s’anirà baixant dècada a dècada. En aquesta ocasió, però, se’ls citarà en els seus centres de salut.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |