X

El alumnes del CEIP Es Putxet de Selva inicien les classes reubicats a un altre espai

S'ha optat per ubicar-los de manera provisional a les dependències municipals Es Centre 

08/04/2024

El alumnes del CEIP Es Putxet de Selva inicien les classes reubicats a un altre espai

Els alumnes del CEIP Es Putxet de Selva han reprès aquest dilluns les classes a l’espai sociocultural del poble, Es Centre, després que els tècnics de la Conselleria d’Educació determinassin que l’antiga escola està en mal estat i, per motius de seguretat no pot continuar acollint els alumnes.

La majoria dels 120 alumnes de primària, de tercer a sisè, faran escola ara a Es Centre, mentre que la resta, primer i segon de primària, han estat reubicats a l’escola d’educació infantil del CEIP Es Putxet on hi havia aules disponibles. Segons la directora general de Planificació i Gestió Educatives, Catalina Ginard, l’equip directiu i la resta de mestres han fet molta de feina durant les vacances de Setmana Santa per tenir-ho tot enllestit.

La Conselleria ha de determinar ara quina serà la solució a llarga termini. L’Ajuntament reclama al Govern una escola nova, en lloc de reformar les antigues instal·lacions d’Es Putxet. Els Govern no s’ha decantat encara per la solució final. De moment, però, les famílies es mostren satisfestes per la mesura provisional adoptada ara, perquè algunes sales d’Es Putxet, unba escola construïda als trenta durant la República, ja fa anys que estan apuntalades.

Selva s’afegeix d’aquesta manera a la llista de municipis on hi ha obres pendents en infraestructures escolars. També al mateix municipi, en concret al poble de Caimari, fa unes setmanes que es posà la primera pedra de la futura escola, després que fa anys que els al·lots estan ubicats de manera provisional a l’antic convent de les monges.

Notícies relacionades >

08/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT