El B the travel Brand guanya el TAU però no jugarà la Copa

A falta de cinc segons pel final, Àlex Hernández va donar la victòria als mallorquins des de la línia de tirs lliures

11/01/2020

15

El B the Travel Brand Mallorca va quedar divendres fora de la Copa, tot i guanyar el Tau Castelló. La victòria del Gipuzkoa va deixar sense opcions l’equip de Félix Alonso.

Un dia més, el B the travel brand Mallorca va viure a una muntanya russa des de l’inici. Després d’un parcial de 7 a 0 de sortida, va encaixar 9 punts consecutius que varen obligar Félix Alonso a activar un pla alternatiu. Els triples de Bertone varen ajustar el marcador, però el conjunt de Toni Ten va sortir disparat, gràcies a una bona defensa fins al 16 a 24.

Una bateria de tirs lliures i l’aportació de Xavi Rey, que va acabar amb 10 punts i 5 rebots en el seu millor partit, donaren un parcial de 12 a 0 que va permetre el Palma arribar amb avantatge al descans. El Castelló va sortir com un tir al tercer quart, gràcies a l’encert de Chatman, fins que Erik Quintela va aparèixer en escena. Una vegada més, el base gallec va canviar la dinàmica amb múscul i tres triples. I Xavi Rey fa la resta fins al 57 a 50.

Lluny de rendir-se, el Tau va emergir amb els triples de Romà Bas. Quan faltaven 2 minuts guanyava per 4 punts. Amb empat a 76, les àrbitres varen assenyalar falta sobre Álex Hernández. I el director de joc de Palma, va sentenciar des del tir lliure, 78-76. Important victòria que deixa l’equip de Félix Alonso a dos graons del Valladolid.