El B the Travel Brand suma la sisena victòria consecutiva i manté la progressió ascendent

El conjunt de Félix Alonso no va acusar la lesió de Quintela i va superar l'Osca malgrat no tenir bases purs

11/11/2019

El partit davant l’Osca va començar bé per al B The Travel Brand Mallorca, però el conjunt de Félix Alonso es va descentrar ben aviat. Els mallorquins es varen carregar de faltes just començar i Erik Quintela es va lesionar. Era el minut 6 i el Mallorca quedava sense bases, perquè Álex Hernández era baixa per una gastroenteritis.
Els aragonesos aprofitaren aquestes circumstàncies per acabar el primer quart amb un avantatge de 6 punts, però els d’Alonso es varen sobreposar al segon parcial. El tècnic es va veure obligat a jugar amb homes més alts i això li va donar bons resultats en defensa. Un molt bon ritme també en atac va permetre als mallorquins anar al descans 10 punts per davant.
Després d’un tercer quart poc vistós, els de Félix Alonso varen recuperar l’encert i es varen acabar imposant a l’Osca per 80 a 64.
El pròxim repte serà guanyar dissabte a la pista del Peixegalego, un partit que podreu seguir en directe per IB3 Televisió.