13

El baix percentatge de tir condemna l’Hestia Menorca a una derrota dura contra l’Ourense (50-74)

L'equip de Javi Zamora es desconnecta en defensa al darrer quart (9-24); el plantejament de partit de Félix Alonso deixa en quatre punts Clevin Hannah

12/11/2023

L’Hestia Menorca no ha pogut regalar la tercera victòria consecutiva a la seva afició. Tot el contrari, el baix percentatge en el tir ha condemnat l’equip de Javi Zamora a una derrota contundent contra un Ourense més sòlid al darrer quart (50-74).

Hestia Menorca i Ourense han protagonitzat el partit del desgast. La tàctica s’ha imposat al talent des del salt inicial. I el trencament de l’equilibri s’ha produït al darrer parcial. Clevin Hannah ha quedat en quatre punts i cap jugador local ha arribat als 10: Pol Molins i Emil Stoilov han arribat als 9 punts. Els menorquins han tingut defensa, han carregat bé el rebot ofensiu (16), però no han trobat l’encert exterior. I en l’intercanvi de cops, n’ha sortit perdedor, després de frustrar un parell d’estirades visitants. 28-32 al descans.

L’entrenador local Javi Zamora ha lamentat que l’equip es desconnectés en defensa per mor dels errors en el llançament. 41-50 al final del tercer quart. L’Ourense ha clavat el cop definitiu al darrer quart, amb cinc triples, un parcial de 0-17 i el sostre Romaro Gill que ha estat diferencial en la intimidació i també davall l’anella rival, fins al 50-74 final. Toca aixecar-se i preparar la visita a ca l’Estudiantes.