El Balears derrota el Pradejón (3-1) i accelera cap a la part alta de la classificació

Gabi Gutiérrez, per partida doble, i Karla Bermejo han conduït el triomf blanc-i-blau

24/09/2023

29

El Balears es consolida a la zona alta de la classificació després de sumar contra el Pradejón la segona victòria consecutiva a Son Malferit (3-1). La primera diana no ha arribat fins al minut 45. Just abans del descans, combinació perfecta entre Núria Pomer i Gabi Gutiérrez, que no perdona.

Les visitants han empatat al segon temps gràcies a Ximena, que entra tota sola al segon pal. La capitana balearica ha estat providencial i al minut 82 aprofita una gran passada de Mabel Okoye per posar el 2 a 1, el segon gol en el compte particular de Gabi. Karla Bermejo, al temps afegit, ha sentenciat el matx. El Balears suma 7 punts de 9 possibles i ocupa la tercera posició.