El Balears elimina al Deportivo i passa a la segona ronda de la Copa de la Reina

Un dels nous fitxatges, Karla Bermejo, donà la victòria a les baleariques

14/09/2023

21

Era la primera vegada que el nou Balears femení disputava la Copa de la Reina. El rival, el Deportivo, era de categoria superior. Però les de Txema Expósito volien donar una alegria a l’afició i unides ho varen aconseguir. Les gallegues duien la iniciativa, però la defensa blanc i blava demostrava la seva solidesa a la rereguarda. I quan no eren les defenses, era la portera Blanca Noguera. Gran doble intervenció al minut 36 per evitar el primer del Deportivo. I fregant el descans, esclata la bogeria. El servei de cantonada es passejà per l’àrea i Karla Bermejo ho aprofità per marcar l’un a zero. És el primer gol de la davantera mallorquina amb la camiseta balearica.

A la segona meitat el Deportivo cercava l’empat i Carlota el fregà amb un xut al travesser. El Balears també ho provava i Mabel va estar a prop de marcar el segon. Amb el temps complit, les gallegues en tenien una més per fer l’1 a 1, però es topen amb una gran Blanca, que blocà el xut. Arribà el xiulet final i esclatava l’alegria a Son Malferit.

El Balears continua fent història i es classifica per a segona ronda. El gran somni de les baleariques és acabar jugant contra un equip de Champions, com el Barça o el Reial Madrid. Però per assolir aquest somni, les de Txema Expósito encara hauran de passar dues rondes més. El pròxim rival tornarà a ser un equip de la categoria de plata.