El Balears FC aconsegueix una remuntada agònica i no perd de vista la zona play-off

Núria Pomer s'enlaira al temps afegit i permet que les baleariques puguin seguir a 4 punts del Viajes Interrías i a 7 del Reial Madrid B

18/02/2024

20

L’Atlètic Balears necessitava sumar 3 punts a casa per seguir amb opcions d’entrar a play-off. Les millors ocasions de la primera part són de les baleariques. Gabi primer i Núria Pomer després proven fortuna, però troben la resposta de la portera txuri-urdin.

Ja a la segona part és quan arriben els gols… Al minut 52 Paula Rojas toma Intza dins l’àrea i l’àrbitre xiula penal. La mateixa Intza s’encarrega de transformar la pena màxima. Al minut 82, després d’un vendaval d’aproximacions locals arriba una triple ocasió de les de Txema Expósito. La darrera impacta en la mà de la defensa txuri-urdin i l’àrbitre assenyala penal. Gabi no falla des dels 11 metres. L’andritxola ja suma 16 dianes aquesta temporada i es consolida com a màxima golejadora de la categoria.

I quan pareixia que el partit acabaria amb empat, ja en el temps afegit, toca èpica. Alicia Infante posa un centre al cor de l’àrea i Núria Pomer s’alça per damunt de totes per fer el 2 a 1 que fa embogir Son Malferit. Un gol per seguir en la lluita de l’ascens. Diumenge que ve, les mallorquines visiten el Real Sporting.