El Balears perd el lideratge després d’empatar contra el Cacereño Atlético

El conjunt de Txema Expósito pateix a domicili i cau a la segona posició del seu grup a Segona Fedeació

20/03/2023

El Balears ha deixat de ser líder del grup sud de Segona Federació després de sumar un punt al camp del Cacereño Atlético. El conjunt de Txema Expósito va començar bé el partit amb el gol de Paula al minut 41 a la sortida d’un córner. Però a la recta final, les coses es varen complicar per a les blanc-i-blaves. El conjunt local empatava al minut 82 i s’avançava al marcador al 85 amb el 2-1. Cora, in extremis, salvava un punt per al Balears amb un gol al minut 90, també després d’un servei des de la cantonada.

El punt no li basta a les mallorquines per conservar el lideratge del seu grup perquè el seu màxim rival, el Madrid CFF B, va guanyar 2-1 el Betis B. Ara, les madrilenyes ocupen la primera posició amb un punt més que el conjunt balearico.