El Balears remunta i goleja al camp de l’Espanyol

Les blanc-i-blaves guanyen per 2 a 4 amb doblet de Gabi Gutiérrez i són segones a 2 punts del líder

01/10/2023

10

Tercera victòria consecutiva del Balears a Segona Federació. L’equip blanc-i-blau ha guanyat a domicili l’Espanyol B per 2 a 4 amb remuntada inclosa. Les periques s’han col·locat amb un còmode 2 a 0 al marcador gràcies al doblet d’Andrea Cano. El Balears ha aconseguit empatar encara a la primera part amb dos gols des de la frontal de l’àrea. El primer és de Gabi Gutiérrez i el segon d’Andrea Alcaide. Just a l’inici del segon temps, Gabi Gutiérrez torna a comparèixer per fer el 2 a 3 en un servei de falta. El quart del Balears ha estat de Lucía Carmona en pròpia porta. Les mallorquines són segones a dos punts del líder.