espanya

El Banc d’Espanya reclama una acció decidida i contundent per a frenar la crisi econòmica per mor de la COVID-19

El+Banc+d%27Espanya+reclama+una+acci%C3%B3+decidida+i+contundent+per+a+frenar+la+crisi+econ%C3%B2mica+per+mor+de+la+COVID-19

El governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos, reclama una acció decidida i contundent per a frenar la crisi econòmica per mor de la COVID-19.

En la seva compareixença davant la Comissió d’Assumptes Econòmics del Congrés per a explicar l’impacte de la pandèmia en l’economia i analitzar les mesures aprovades, ha assegurat que el confinament ocasionarà una contracció “molt severa” del PIB d’entre el 9,5% i el 12,4%.

Hernández de Cos ha afirmat que “una vegada controlada la pandèmia s’hauria de passar a un periode de recuperació” però augura una recessió més llarga que l’inicialment prevista i que “quan més s’allargui els danys per l’conomia seran més persistents”.

El governador del Banc d’Espanya creu que la recuperació al llarg de l’any 2021 serà insuficient per a aconseguir el nivell anterior a la crisi.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unides Podem se suma a una iniciativa que reclama regular el lloguer

Continua pressionant al PSOE en plena la negociació de la llei estatal d'Habitatge

El CGPJ rebutja els eixos fonamentals de la llei de la llibertat sexual

Els magistrats no estan d'acord amb la definició de consentiment que es realitza en la redacció i la consideren "innecessària"...

El Congrés ratifica l’acord per a la renovació del Consell d’Administració d’RTVE

El Ple ha triat els sis vocals que li corresponia i ara serà el Senat el que haurà d'aprovar els...