espanya

El Banc d’Espanya reclama una acció decidida i contundent per a frenar la crisi econòmica per mor de la COVID-19

El+Banc+d%27Espanya+reclama+una+acci%C3%B3+decidida+i+contundent+per+a+frenar+la+crisi+econ%C3%B2mica+per+mor+de+la+COVID-19

El governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos, reclama una acció decidida i contundent per a frenar la crisi econòmica per mor de la COVID-19.

En la seva compareixença davant la Comissió d’Assumptes Econòmics del Congrés per a explicar l’impacte de la pandèmia en l’economia i analitzar les mesures aprovades, ha assegurat que el confinament ocasionarà una contracció “molt severa” del PIB d’entre el 9,5% i el 12,4%.

Hernández de Cos ha afirmat que “una vegada controlada la pandèmia s’hauria de passar a un periode de recuperació” però augura una recessió més llarga que l’inicialment prevista i que “quan més s’allargui els danys per l’conomia seran més persistents”.

El governador del Banc d’Espanya creu que la recuperació al llarg de l’any 2021 serà insuficient per a aconseguir el nivell anterior a la crisi.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Platges plenes arreu d’Espanya

Han estat precintades a Ceuta per un repunt dels contagis

Repunta el nombre de contagis a Espanya

En les darreres 24 hores s'han notificat 271 nous casos

271 nous casos confirmats de coronavirus a Espanya

En els últims 14 dies, 1.071 persones han iniciat símptomes de la malaltia, dels quals 320 els van iniciar durant l'última setmana

Balears podria ser al juny un corredor segur per a alemanys i nòrdics, però no per als anglesos

La ministra Reyes Maroto ha assenyalat que, tot i que s'ha parlat amb turoperadors com TUI i Jet2holidays, al Regne...