X

‘El bar que se tragó a todos los españoles’ i ‘La mort i la donzella’ triomfen als Premis Max

L'actriu Gemma Cuervo, de 85 anys, va recollir el Premi d'Honor

05/10/2021

Miquel Garcia

L’actor i músic Assier Etxeandia va donar el sus a la 24a edició dels premis Max. Tot i ser una edició molt repartida, l’obra ‘El bar que se tragó a todos los españoles’, es va erigir com la gran triomfadora amb els premis a Millor disseny d’espais escènics, Millor autoria teatral i Millor espectacle de teatre.

L’altre gran guanyador de la nit va ser l’espectacle ‘La mort i la donzella’, guardonat amb els premis a Millor espectacle de dansa, Millor disseny de llums i Millor coreografia i ‘Con lo bien que estábamos’, que va rebre els premis a Millor composició musical i Millor producció. D’altra banda , el premi Max a Millor actor va ser per a Joan Carreras i el seu paper a ‘Història d’un senglar’ mentre que el de Millor actriu va ser per a Mireia Aixalà, de l’obra ‘Les tres germanes’. El gran moment de la vetlada, però, el va protagonitzar l’actriu Gemma Cuervo, que amb 85 anys, va rebre el Premi d’Honor.

Han estat quasi 2 anys molt durs per a les arts escèniques, per això la gala d’ahir es va dedicar a tots els treballadors i tècnics que fan d’aquest un sector essencial per al bon batec de la nostra societat.

Llistat de guanyadors dels Premis Max 2021:

05/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris