X

El barri de Santa Catalina de Palma ja té una llibreria

Fa una setmana que La Salina ha obert les portes: una mostra que el 2021 ha estat un any positiu per al sector

04/01/2022

El barri de Santa Catalina de Palma ja té una llibreria

Nadal ha deixat un regal al barri de Santa Catalina de Palma. La llibreria La Salina, un oasi per als lectors a una zona on predominen els bars i restaurants. “Els veïnats m’han comentat que, aparentment, no hi ha hagut cap altra llibreria a la història de Santa Catalina, som pioneres en aquest sentit”, explica la llibretera Marina Alonso de Caso.

La Salina vol ser un espai per al diàleg al voltant dels llibres amb un esperit mediterrani. Diversa, i amb un catàleg plurilingüe, la llibreria s’adapta a la realitat del barri. Segons la llibretera, tenen la vocació “d’obrir fronteres i diàlegs entre gent que normalment no tenen possibilitat de trobar-se”.

El llibre demostra un any més, la seva resistència davant les adversitats. I és que el Gremi de Llibreters de Mallorca, fa un balanç positiu del 2021. “Quan tanquem la campanya de reis ho sabrem exactament, però ha estat un any intens de molta activitat semblant a l’anterior, estem contents, però esperam al 2022 tornar a l’anhelada normalitat”, apunta Àlex Volney, president del gremi. Veurem si, finalment, és així. De moment, es pot anar fent camí, gaudint del plaer de la lectura.

04/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT