El bàsquet femení conquereix Son Moix

El Sant Josep fa història i, a més, s'apunta una nova victòria contra el Viladecans

18/12/2022

15

Blau. El color del bàsquet femení avui a Son Moix en un dia per guardar. Més de 2.000 persones han donat vida a l’Azul Marino Viajes, que més enllà del resultat, ha alimentat la il·lusió per al projecte. Una posada en escena espectacular, amb un 8 a 0 de sortida liderat per Ana Tainta i 25 punts al primer quart, ha electrificat el partit. Des de llavors, el Sant Josep ha administrat l’avantatge, que era de 12 punts al descans amb el 42 a 30.

Afició que ha gaudit al tercer període amb una nova lliçó de l’africana Aya Troaré, que als seus 39 anys ha tornat a impartir magisteri. La pivot del Senegal ha acabat amb 21 punts, 13 rebots i 34 de valoració. Xifres que han disparat la distància fins als 19 punts de diferència amb un Viladecans col·lapsat en atac. La victòria del Sant Josep, la tercera consecutiva, deixa l’equip de Dani Rubio a la segona plaça. La festa ha estat completa