El Bàsquet Menorca és de Leb Or

L'Hestia ha aconseguit la victòria també a casa davant el Clavijo (67-61) i certifica el retorn de l'illa a la segona categoria del bàsquet nacional

20/05/2023

L’Hestia Menorca afrontava avui el repte de tornar a la LEB Or. Ho feia a casa, a un Pavelló de Bintaufa que ha recordat als millors anys del bàsquet menorquí. I ho feia amb els vuit punts de rèdit aconseguits en el partit d’anada a la pista del Clavijo.

Per això, els homes de Javi Zamora han controlat en tot moment les situacions de partit que s’han anat presentant. Quan han hagut de patir, han sabut fer-ho. Quan han hagut de resistir, ho han fet. I quan han hagut d’augmentar el ritme, l’han augmentat. Tot a la perfecció, per tal d’encarrilar el partit pràcticament al descans. En el pas pels vestidors, el marcador ja era de 35 – 22.

Una distància que els menorquins han sabut mantenir a mesura que avançava la segona meitat, fins al punt d’afrontar els darrers minuts amb relativa tranquil·litat.

Tranquil·litat que s’ha convertit en bogeria quan ha sonat la botzina (67-61). Perquè sí, el bàsquet a Menorca recupera, almenys en part, la seva essència. L’Hestia torna a la segona categoria del panorama nacional. Menorca és d’Or.

Edwin Jackson, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador del partit.