X

El batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol, nomenat nou president de la FELIB

Potenciar la central de contractació i ajudar els municipis petits seran les seves prioritats

25/10/2023

El batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol, nomenat nou president de la FELIB

El batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol (PP), ha estat nomenat aquest dimecres nou president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB). L’entitat ha celebrat avui migdia la seva sessió constitutiva amb l’assistència dels representants dels consells insulars i de la majoria d’ajuntaments de les Balears. També s’han nomenat les vicepresidències, en les quals estaran representades les quatre illes, arran d’un canvi de reglament aprovat recentment.

La vicepresidència en representació de Mallorca serà per al batle de Muro, Miquel Porquer (El Pi); la de Menorca, per al batle de Maó, Héctor Pons (PSIB-PSOE); la d’Eivissa, per a la batlessa de Santa Eulària, Carme Ferrer, i la de Formentera, per a la vicepresidenta del consell formenterer, Verónica Castelló. Els batles de Més han votat en contra de la candidatura, perquè no estan d’acord amb com s’ha fet el repartiment, que deixa els ecosobiranistes sense cap vicepresidència.

Durant la sessió, el nou president de l’entitat, Jaume Ferriol, ha dit que la seva prioritat serà estar al servei dels ajuntaments i potenciar eines com la central de contractació per ajudar els municipis més petits. Per part seva, el president sortint, Antoni Salas, ha destacat la gestió de la pandèmia, el conveni col·lectiu de la recollida de fems i la creació d’un borsí de policies locals com els temes més importants que han marcat el seu mandat.

25/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris