SOCIETAT

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, celebra 50 anys de sacerdoci

"Ha estat una etapa amb les seves llums i les seves ombres", afirma una religiosa assistent a la celebració de la Seu


50 anys no es fan cada dia, però és un aniversari especial: fa mig segle d’ençà que l’ara bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va ser ordenat sacerdot. Va ser el 23 de setembre de 1972 a Menorca, l’illa on va néixer.

Ha celebrat aquests 50 anys de prevere a la Seu de Palma, amb una missa d’acció de gràcies emotiva. I ho ha fet envoltat de sacerdots i d’uns 150 assistents, alguns d’ells ben emocionats.

Durant aquest mig segle, Taltavull afirma haver-se sentit molt acollit i estimat a tot arreu on ha estat: “Els anys que vaig fer a Menorca, que van ser trenta i pico, els anys que vaig fer a Madrid, a la conferència episcopal, voltant tot Espanya, i per tot me vaig sentir també molt acollit, els anys que he fet a Barcelona, nou anys de bisbe auxiliar, i ara els anys que duc a Mallorca, que són cinc de titular i un d’administrador apostòlic. Són els 50 ben emprats i agraesc molt al Senyor tot el que ha succeït amb la meva vida”.

“Ha estat una etapa amb les seves llums i les seves ombres”, afirma una religiosa assistent a l’acte. “Déu nostre Senyor la valorarà al final, però crec que el balanç és positiu”.

El repte ara, diu, és el mateix d’aquests 50 anys: seguir ajudant que l’església arribi a la societat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |