economia

El Brexit no tendrà incidència en la propera temporada turística a les Balears

Pot tenir efectes a llarg termini però no a curt


El Brexit no s’ha aturat malgrat que ha quedat relegat per la Covid-19. El dia primer de gener el Regne Unit passarà a ser un tercer estat definitivament, però el seu impacte sobre el turisme a les Illes serà molt limitat, segons els experts que avui han participat en les jornades organitzades pel Govern a la cambra de Comerç de Mallorca. La pròxima temporada no vendrà determinada pel Brexit sinó per la situació sanitària i econòmica dels britànics. Hi ha una demanda latent per venir de turisme a l’arxipèlag i, a més, la lliura està estabilitzada.

El fet que hi hagi un Brexit amb acord ha facilitat molt les coses. Les companyies aèries s’hi estan adaptant i no es preveuen problemes de connectivitat. Al final, el Brexit pot tenir més impacte a llarg termini, però no en un període curt i, per tant, s’espera una bona temporada turística si la covid-19 i el Brexit ho permeten.

La mobilitat no es veurà afectada perquè els britànics podran venir a les illes durant 90 dies sense visat i podran llogar cotxes amb el seu permís de circulació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La CAEB ofereix assessorament als restauradors per accedir a les ajudes del Govern

Per ara ja han atès 30 sol·licituds a través de la nova Oficina d'Ajuts que han creat i totes han...

AENA adjudica les obres per ampliar els mòduls A i D de l’Aeroport de Palma

N'ha resultat adjudicatària l'empresa COMSA, per valor de 12,3 milions d'euros i un termini per executar les obres de tres...

1.700 sol·licituds d’ajudes a restauradors de Mallorca en només un matí

Els empresaris d'hoteleria i grans superfícies donen per fet que les restriccions es perllongaran

MÉS per Mallorca critica la inacció del govern espanyol i reclama un pla de rescat

El coordinador de la formació, Antoni Noguera, aposta per bonificar les quotes de la Seguretat Social i allargar els ERTO...