economia

El Brexit no tendrà incidència en la propera temporada turística a les Balears

Pot tenir efectes a llarg termini però no a curt


El Brexit no s’ha aturat malgrat que ha quedat relegat per la Covid-19. El dia primer de gener el Regne Unit passarà a ser un tercer estat definitivament, però el seu impacte sobre el turisme a les Illes serà molt limitat, segons els experts que avui han participat en les jornades organitzades pel Govern a la cambra de Comerç de Mallorca. La pròxima temporada no vendrà determinada pel Brexit sinó per la situació sanitària i econòmica dels britànics. Hi ha una demanda latent per venir de turisme a l’arxipèlag i, a més, la lliura està estabilitzada.

El fet que hi hagi un Brexit amb acord ha facilitat molt les coses. Les companyies aèries s’hi estan adaptant i no es preveuen problemes de connectivitat. Al final, el Brexit pot tenir més impacte a llarg termini, però no en un període curt i, per tant, s’espera una bona temporada turística si la covid-19 i el Brexit ho permeten.

La mobilitat no es veurà afectada perquè els britànics podran venir a les illes durant 90 dies sense visat i podran llogar cotxes amb el seu permís de circulació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Multa de 24.000 euros a Ryanair per cobrar l’equipatge de cabina

El Govern ha sancionat amb 24.000 euros l'aerolínia perquè ho considera una pràctica abusiva

Balears presenta “en societat” la nova llei turística

La presidenta, Francina Armengol, ha explicat aquest dilluns a Madrid quins són els objectius de la normativa, entre els quals hi ha el del foment del turisme sostenible

Eivissa s’enfoca a atreure més turisme espanyol a la fira Fitur

Es potenciarà l'illa com a destinació esportiva

Els autònoms no tramiten les baixes per covid perquè hi perden

UATAE afirma que 9 de cada 10 treballadors per compte propi se n'afluixa perquè hi ha d'afegir doblers