El Cajasol frena en sec la ratxa de l’Avarca de Menorca i perd el lideratge

L'equip de Louise Sansó desborda les ciutadellenques (0-3) en una hora i nou minuts; igualats a 35 punts, el Gran Canària és ara primer per millor coeficient de sets

21/01/2024

22

L’Avarca de Menorca ha perdut davant el Cajasol (0-3), que ha frenat en sec la ratxa de set victòries de l’equip de Ciutadella. El partit s’ha resolt en només una hora i nou minuts, producte d’uns parcials curts: 15-25, 11-25 i 19-25.

Les jugadores de Bep Llorens han estat enfora del seu millor nivell, especialment pel que fa a l’atac. Allie Davenport ha estat la màxima anotadora local amb nou punts. Amb aquests resultats i la victòria del Gran Canària contra el Tenerife (3-0), l’equip de Las Palmas agafa el lideratge. Tanmateix, els dos equips estan igualats a 35 punts i l’empat es resol per millor coeficient de sets de les canàries.