X

El calendari que espera al Mallorca després d’ajornar-se el partit contra el Cadis

L'equip s'enfronta ara a 20 dies sense competir. El pròxim compromís serà dia 25 de novembre contra l'Atlètic de Madrid al Metropolitano

06/11/2023

El calendari que espera al Mallorca després d’ajornar-se el partit contra el Cadis

Redacció

Ja és oficial. Diumenge dia 12 el partit entre el Mallorca i el Cadis s’ajorna. Tot perquè el davanter vermell, Vedat Muriqi jugarà el mateix diumenge amb la seva selecció contra Israel un partit ajornat per la guerra a Gaza. La jutgessa de competicions professionals ha atès la petició presentada pel director de competició de la lliga i els dos clubs, Mallorca i Cadis i, per tant, el partit queda ajornat.

Pròxim partit, 25 de novembre

El pròxim partit del Mallorca serà, atenció, el 25 de novembre, al Metropolitano, contra l’Atlètic de Madrid. És a dir, els jugadors de Javier Aguirre estaran 20 dies sense competir. El motiu: la setmana que ve hi torna a haver aturada per compromisos internacionals.

Possibles dates per al Mallorca-Cadis

Ara mateix hi ha dues dates damunt la taula en què es podria disputar el partit. Són el 29 de novembre o el 13 de desembre. Els dos dies són un dimecres. I tenen una coincidència. Són just abans d’enfrontar-se a dos rivals directes, l’Alabès o l’Almeria. Sigui com sigui, el calendari ens deixa ara 20 dies sense futbol per donar pas a un desembre en què els compromisos s’acumulen. El cap de setmana del 3 de desembre el Mallorca rep l’Alabès. La setmana següent el Sevilla i el cap de setmana del 17 de desembre, visita l’Almeria. El mes es tancaria amb una jornada entre setmana, la del 20 de desembre contra Osasuna. A tot això, s’ha d’afegir el compromís de Copa que el Mallorca haurà de disputar el 5, 6 o 7 de desembre.

06/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris