societat

El camp de Menorca i el sector hoteler es donen la mà per tal d’incentivar el producte local entre els turistes

Sa Cooperativa del Camp i el grup Galdana posen en marxa el projecte 365 graus i pretenen que s'estengui a la resta de la planta hotelera de l'illa

El+camp+de+Menorca+i+el+sector+hoteler+es+donen+la+m%C3%A0+per+tal+d%26apos%3Bincentivar+el+producte+local+entre+els+turistes

El camp de Menorca i el sector hoteler es donen la mà per tal d’incentivar la compra i l’ús de productes locals entre els turistes. Sa Cooperativa del Camp i el grup Galdana han posat en marxa un primer acord, que es pretén estendre també a la resta de la planta hotelera de l’illa.

Un exemple és l’hotel Sur Menorca de Biniancolla, a Sant Lluís, on fins a un 70% dels productes que ofereixen als seus clients… són locals i de proximitat. És el resultat de la fusió entre Sa Cooperativa del Camp de Menorca i el grup Galdana.

Fusionar el sector hoteler amb el sector primari és l’objectiu del projecte 365 graus, pioner a les Illes, que vol donar a conèixer tant el producte menorquí com balear, i incentivar la seva venda. La compra de producte local per part de grans cadenes hoteleres suposa un gran empenta per al camp de Menorca, que es troba en un moment molt delicat, a causa de la davallada de preus i l’encariment dels costos de producció.

Es tracta d’un projecte integral. Els clients tasten el producte local, coneixen quins són els seus orígens, com s’elaboren els productes i, finalment, el poden comprar… sense haver de sortir de l’hotel.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La delegada del Govern Aina Calvo: “Els migrants dormen a les cotxeres, però amb dignitat”

Els immigrants arribats el cap de setmana encara no dormen a Son Tous, sinó a aparcaments i cotxeres de dependències...

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió