X

El camp de Menorca i el sector hoteler es donen la mà per tal d’incentivar el producte local entre els turistes

Sa Cooperativa del Camp i el grup Galdana posen en marxa el projecte 365 graus i pretenen que s'estengui a la resta de la planta hotelera de l'illa

29/07/2021

El camp de Menorca i el sector hoteler es donen la mà per tal d’incentivar el producte local entre els turistes

Cristina Tomás

El camp de Menorca i el sector hoteler es donen la mà per tal d’incentivar la compra i l’ús de productes locals entre els turistes. Sa Cooperativa del Camp i el grup Galdana han posat en marxa un primer acord, que es pretén estendre també a la resta de la planta hotelera de l’illa.

Un exemple és l’hotel Sur Menorca de Biniancolla, a Sant Lluís, on fins a un 70% dels productes que ofereixen als seus clients… són locals i de proximitat. És el resultat de la fusió entre Sa Cooperativa del Camp de Menorca i el grup Galdana.

Fusionar el sector hoteler amb el sector primari és l’objectiu del projecte 365 graus, pioner a les Illes, que vol donar a conèixer tant el producte menorquí com balear, i incentivar la seva venda. La compra de producte local per part de grans cadenes hoteleres suposa un gran empenta per al camp de Menorca, que es troba en un moment molt delicat, a causa de la davallada de preus i l’encariment dels costos de producció.

Es tracta d’un projecte integral. Els clients tasten el producte local, coneixen quins són els seus orígens, com s’elaboren els productes i, finalment, el poden comprar… sense haver de sortir de l’hotel.

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris