X

El candidat de VOX a la batlia d’Inca, Xisco Pol, presenta la campanya “Cuida lo tuyo” en el municipi

Va estar acompanyat de Jorge Campos, candidat a la presidència del Govern, del diputat autonòmic Sergio Rodríguez, i dels consellers insulars Toni Gili i Cristina Macías

26/03/2023

El candidat de VOX a la batlia d’Inca, Xisco Pol, presenta la campanya “Cuida lo tuyo” en el municipi

Redacció

El candidat de VOX a la batlia d’Inca, Xisco Pol, va presentar en el Casal de Cultura d’Inca, la campanya ‘Cuida lo tuyo’ que du a terme VOX a tot Espanya. Pol va estar acompanyat de Jorge Campos, el candidat de VOX a la presidència del Govern, del diputat autonòmic Sergio Rodríguez i dels consellers insulars Toni Gili i Cristina Macías.

Jorge Campos, en clara resposta a les paraules de la líder del PP, Marga Prohens, va assegurar que “si un partit ha demostrat estabilitat és VOX. Tenim regidors, consellers i diputats lleials, treballadors, compromesos… Companys que fa quatre anys que demostren el seu compromís amb Espanya i els espanyols. No ha de venir ara el PP a parlar-nos d’estabilitat, no són exemple de res. A diferència de VOX, que tenim clar que l’enemic és l’esquerra i les polítiques d’esquerra, el PP s’esforça a combatre’ns a nosaltres. S’equivoquen d’enemic, i la seva equivocació la pagareu tots vosaltres, la pagaran els ciutadans de les Balears”.

El candidat de VOX a la batlia d’Inca i actual regidor de la formació en el municipi, Xisco Pol, va criticar que el batle socialista, Virgili Moreno “no ha vetlat per l’economia d’Inca, no ha vetlat per la seguretat, no ha vetlat per la gent gran, no ha vetlat pels infants, no ha vetlat per les famílies ni per polítiques de conciliació. Aquests darrers quatre anys de polítiques d’esquerra, no han deixat un municipi pròsper, al contrari. Els doblers dels ciutadans no s’inverteixen en el que és necessari. L’esquerra no cuida el que és nostre. Només VOX defensa que la pàtria comença en els barris, comença als pobles i cal vetlar per tots els espanyols, de cada racó d’Espanya”.

26/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris