meteorologia

Aquest cap de setmana passam a l’horari d’hivern

Aquest cap de setmana tendrà una hora més. La matinada de diumenge a les 3.00 haurem de moure la busca del rellotge a les 2h


Aquest cap de setmana tendrà una hora més, recuperam l’hora que vàrem perdre amb el canvi d’hora de dia 29 de març. Passam a l’horari d’hivern. La matinada de diumenge a les 3h haurem de moure la busca del rellotge a les 2.00 h. Farà més claror a primera hora però a les sis del capvespre ja serà fosc.

Quin temps farà?

Pel que fa al temps atmosfèric, tendrem un cap de setmana de tranquil·litat. El cel estarà més net i la visibilitat serà millor. S’allunya la bombolla d’aire càlid africà i haurem de recuperar la jaqueta a primera hora.

Dissabte començarà el dia amb el cel destapat i amb temperatura mínima entre 4 i 6 graus més baixa que la d’aquests darrers dies. A mig matí es desenvoluparan els niguls a Menorca i al nord-est de Mallorca, i de manera molt local pot fer qualque ruixat poc destacat. Cel clar a Eivissa i a Formentera, amb vent de component oest. La temperatura màxima se situarà entre 22 i 24ºC.

Diumenge el cel estarà destapat. A darrera hora arribaran niguls des de ponent. El vent bufarà de llebeig, sud-oest, el capvespre serà moderat i provocarà que a la mar hi hagi forta maror a les zones exposades a llebeig. La temperatura mínima pujarà una mica al sud de les illes. A migdia pujarà la màxima al nord de cada illa, arribarà a 26ºC.

Dilluns arriba un altre canvi de temps, una massa d’aire fred que farà baixar la temperatura fins a mitjans de la setmana que ve.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Desembre i la primera nevada per damunt de 1.000 metres

Aquesta setmana tendrem precipitacions gairebé tots els dies i les temperatures més baixes de la temporada

L’AEMET pronostica un desembre de molta pluja a les Illes

Amb les tempestes d'aquests darrers dies, el dèficit de pluges del mes de novembre ha passat del 90% al 60%

Cap de setmana de pluja

La borrasca que els darrers dies s’ha format al sud-oest de la península arriba a la Mediterrània

La concentració de diòxid de carboni, malgrat la pandèmia, continua en nivells rècord

L'any 2019 es va superar el llindar de 410 parts per milió (ppm) i enguany continua augmentant