El Cardassar diu adeu al somni de la Copa i al d’enfrontar-se a un Primera

Els de Sant Llorenç varen perdre 4 a 2 a la pròrroga contra el Mollerussa a la ronda prèvia

20/10/2022

11

Sense primer premi. El Cardassar queda sense participar a la Copa del Rei i sense enfrontar-se, de nou, a un equip de Primera Divisió. Els de Sant Llorenç varen perdre 4 a 2 contra el Mollerussa a la ronda prèvia de la Copa.

Adri Hernández marca el primer per als catalans al minut 13 amb un poc de fortuna. I al minut 26, Albert Coll fa l’empat en un llançament de falta. El Mollerussa s’avança gràcies a un gol de Soldevila en un servei de cantonada. A la represa, els de Miquel Ángel Tomàs empaten a dos amb un gol acrobàtic de García.

El duel es decidiria a la pròrroga. El Mollerussa sentencià el partit amb dos gols més. Adri Hernández fa el tercer al 102 i Totti marca el definitiu 4 a 2 al darrer alè. El Cardassar diu adeu al somni de la Copa.