X

El Carrer de Nuredduna de Palma es convertirà en un eix cívic

Amb aquesta reconversió els vianants guanyaran espai i els vehicles en perdran

09/06/2020

El Carrer de Nuredduna de Palma es convertirà en un eix cívic

L’objectiu de la reconversió del carrer Nuredduna és donar més protagonisme als espais verds i als vianants. D’aquesta manera, el nou eix cívic suposarà eliminar 80 places d’aparcament en superfície.

Quedarà totalment prohibida la circulació de cotxes, amb dues excepcions: els vehicles de serveis i aquells ciutadans que hagin d’accedir als seus pàrquings privats. A més, les obres també comportaran l’eliminació de places d’aparcament, tot i que Cort té previst compensar-ho amb places de pàrquing de l’aparcament situat a les avingudes. L’any 2021, l’ajuntament recuperarà la gestió d’aquest aparcament.

Les obres de reconversió començaran el primer trimestre del 2021 i modificaran el carrer des d’Avingudes fins a la plaça de les Columnes. Els elements verds, com arbres i plantes, guanyaran protagonisme. De la mateixa manera que els vianants també guanyaran pes, ja que podran gaudir de 275 metres lineals més per a ells. L’objectiu de Cort és reconvertir el carrer en una zona per a vianants i a més que serveixi també per vertebrar la ciutat.

El projecte, que està previst que s’aprovi aquest dimecres en junta de govern, també preveu eliminar el túnel de sortida dels vehicles des d’avingudes.  Aquest projecte de conversió tindrà un cost de 3 milions d’euros i durarà aproximadament uns 14 mesos.

09/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT