societat

El carrer Reis Catòlics de Palma també s’obrirà per als passejos dels vianants

Des d'avui, aquesta via, entre la plaça Miquel Dolç i el carrer Aragó, s'habilitarà per als vianants durant tot el cap de setmana


L’Ajuntament de Palma ha afegit des d’aquest dissabte el carrer Reis Catòlics al conjunt de carrers que s’obren per als passejos i la pràctica d’esport dels vianants durant el cap de setmana.

Segons ha informat Cort, des d’avui dissabte, el carrer Reis Catòlics, entre la plaça Miquel Dolç i el carrer Aragó, s’habilitarà per a vianants durant tot el cap de setmana, afegint-se 450 metres lineals de carrer per a vianants i 3.150 metres quadrats de superfície.

En aquesta línia, ha posat l’accent que Palma suma ja un total de 15 quilòmetres de carrers habilitats per al passeig amb 130.620 metres quadrats de superfície, dels quals 13,5 quilòmetres entre setmana, des de les 18.00 i fins a les 23.00 hores i un total de 15 durant les 24 hores del cap de setmana.

A Palma, hi ha un total de quatre espais que han estat habilitats per a ús exclusiu dels vianants entre setmana. La zona 1 és la que del Passeig Marítim, entre la rotonda de Porto Pi i Manuel Azaña, Vicari Joaquim Fuster fins a Passeig del Born i Primera línia de Platja de Palma (Avinguda Bartomeu Riutort entre els carrers Xabec i Trobadors). La zona dos és la que va des de les Avingudes al túnel de General Riera i al carrer Sant Miquel.

La zona tres és la de la Ronda Nord Són Rapinya, és a dir, el carrer Miquel Lladó en tots dos sentits, entre la rotonda de Madre Alberta i la rotonda de Son Quint; el Camí dels Reis, entre la rotonda de la base militar Jaume II i la rotonda de Madre Alberta; i entre la rotonda de Son Quint i la rotonda del cementiri de la Vileta, en sentit La Vileta. La zona del Districte de Llevant és la que abasta el carrer Sebastià Arrom, davant del Col·legi Sant Josep Obrer.

A aquestes zones durant els caps de setmana i festius s’afegiran els trams del carrer Nuredunna a Pere Garau, el carrer Pari Bartomeu Pou a Buenos Aires, el carrer Niceto Alcalà Zamora a Camp d’en Serralta entre el carrer Llibertat i Pasqual Ribot, i, a partir d’ara el carrer Reis Catòlics, entre la plaça Miquel Dolç i carrer Aragó.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La suspensió dels vols de Jet2 fa perdre més de 43 mil places turístiques a Menorca

Tot i que és la primera aerolínia que pren aquesta decisió, la patronal hotelera avisa que la resta de turoperadors...

Troben una balena nedant en aigües de Menorca

Aquest rorqual és la segona balena més gran que existeix

3.600 dosis de Janssen no arribaran a Balears després d’aturar la inoculació del vaccí als EUA

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest dimarts horabaixa que Espanya no rebrà les dosis previstes de la vacuna Janssen....

82 nous casos de covid a Balears i una nova defunció

Ara mateix hi ha 1.258 persones que estan passant la malaltia, són 32 casos actius més que ahir