El CD Eivissa continua intractable i el Mallorca B el segueix de ben aprop

Els pitiusos són líders amb 7 victòries i amb Xisco Navalón, màxim golejador de la categoria, al seu equip

24/10/2023

15

Ben a prop del CD Eivissa, a 4 punts, hi ha el Mallorca B. Els de Gustavo Siviero són segons a la classificació i encara no coneixen la derrota. Els vermells es van imposar al Mercadal per 0 a 2. El primer gol arribava prest. Al minut 8 de partit, Montiel avançava el filial mallorquinista amb aquesta diana. Al 20 i després d’una passada de Sogorb, Daniel Luna fa el segon i definitiu del seu equip. Per la seva part, el Poblense es consolida a la tercera posició. Els de sa Pobla es van avançar ràpid. Ojeda posa el 0 a 1 amb aquest gol amb la cama esquerra. Al 26, Joan Pascual veu la targeta groga després d’aquesta falta damunt Miguel Soler. D’aquí sortiria el segon gol. El porter de l’Inter Manacor atura el xut de falta directa del Poblense i el rebuig cau als peus d’Ojeda. 0 a 2. Al Municipal de Magaluf, victòria del Platges de Calvià contra l’Alaior… No és fins a la segona part que es van avançar els locals. I va ser per una errada de l’Alaior. Adrià Marín xuta. Raul Villalonga no controla bé la pilota i fa un gol en pròpia porteria. Ja al 90, el porter de l’Alaior no aconsegueix rebutjar bé l’esfèrica i Gregorio Teruel aprofita per marcar a porteria buida. 2 a 0 i 3 punts pel Platges de Calvià que és sisè. I repartiment de punts al Municipal de s’Arenal en un partit intens. Després de mitja hora de partit, Ignacio Sánchez marca el primer de cap. L’alegria per als del Coll del Rabassa durava fins al 56. L’àrbitre xiula penal després d’aquesta acció i Marcos Millan empata el partit des dels 11 metres. 22 minuts després, el col·legiat torna a xiular una falta dins l’àrea i Millan, una altra vegada, no falla. Els locals s’avancen al marcador. 2 a 1. L’empat arriba a les acaballes del partit. Marc Matas fa aquesta diana per deixar el 2 a 2 definitiu. El Binissalem va aconseguir els 3 punts al derbi des Raiguer, tot i jugar amb un jugador manco gairebé tot el partit. És al 34 quan l’àrbitre mostra la segona groga a Jaume Moyà després d’aquesta acció. El jugador abandona el terreny de joc i deixa el Binissalem amb 10. A la recta final del partit, el col·legiat senyala penal. Samuel Fernández dona el triomf al seu equip amb aquest gol des dels 11 metres.