El CD Eivissa guanya al Poblense i s’acosta una mica més a l’ascens

L'equip eivissenc aprofita la travelada del Mallorca B al camp del Constància

16/04/2024

Després de tres setmanes generant dubtes, l’Eivissa va trencar la seva mala estrella en el partit de la jornada contra el Poblense. Bengoetxea va ver el primer de l’equip de Raúl Casañ just abans d’acabar el primer temps amb un golàs des del centre del camp. Ja al minut 76, Felipao va fer el segon i va ampliar l’avantatge local. Tot i el gol de Toni González al minut 96, la victòria va quedar a Vila i l’Eivissa amplia el seu avantatge a 7 punts sobre el segon classificat.

Un segon classificat, el Mallorca B, que no va poder passar de l’empat en la seva visita a Inca. En un duel sense gaire oportunitats per marcar, la sobrietat del Constància va deixar sense premi el conjunt de Gustavo Siviero, que havia fet 23 gols als darrers 5 partits.

El Platges de Calvià ha aprofitat l’escenari per retallar distàncies. El grup de Carlos Martínez va tirar endavant un enfrontament molt complicat contra el Llosetense. Dani Bardolet va obrir el marcador al minut 18 amb un gran gol amb la cama esquerra. Però ja a la segona part, l’equip de Nico López va empatar amb una rematada de Najim al minut 72. Al tram final, Sergio Sevilla va aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea per fer el definitiu 2 a 1.

El Manacor es manté a 6 punts del Platges després de guanyar el Binissalem. Nico Rubio va fer l’1 a 0 al minut 47. Samu va haver de deixar el partit en ambulància, però tot va acabar amb un ensurt. Rodri va aconseguir l’empat al minut 78. Martí, a la prolongació, va donar el triomf als manacorins.

El Mercadal continua fort a Sant Martí i va abatre el Sóller amb un exercici de contundència. Xavi Fedelich va fer el primer de cap a la sortida d’un córner. Amb el partit molt equilibrat, Rubén Carreras va sentenciar al minut 85 amb una gran diana.

Important victòria del Felanitx contra l’Alcúdia en la lluita per la permanència. Un gol de Toni Beas i un altre de n’Adri al primer temps van sentenciar el partit i deixaren els felanitxers fora del descens.

En una altra batalla per la salvació, l’Alaior va agafar aire en el camp de l’Arenal. Una diana de Jordi Lázaro al minut va trencar l’equilibri i deixa els locals en places de descens. A la resta de la jornada, el Collerense va guanyar per 1 a 0 el Portmany i el Santanyí va guanyar per 0 a 7 al camp de l’Inter Manacor, que ha consumat el seu descens a Preferent.