17

El CE Manacor cau amb orgull davant l’Andorra

El conjunt de Miquel Gomila ha perdut 1-3 a la primera ronda de la Copa del Rei

12/11/2022

Na Capellera ha viscut una festa que no s’ha volgut perdre ningú. L’afició s’ha buidat per animar el CE Manacor i no es pot dir que l’equip de Miquel Gomila no hagi respost amb la mateixa entrega. El conjunt manacorí ha competit, i ha resistit la superioritat de l’Andorra fins el minut 35, quan Pau Casadesús ha avançat els visitants amb un xut creuat al qual no ha arribat Xavi Ginard. Al minut 50, l’Andorra ha ampliat la distància amb un gol de Marc Fernández i, al 56, era Jacobo qui marcava el tercer del conjunt d’Eder Sarabia. Però tot i el 0 a 3 i jugar contra un rival de Segona, el Manacor no ha donat el partit per sentenciat. Pareja ha estat a punt de marcar amb un xut al pal. I el premi ha arribat a pilota aturada al minut 59. Servei de córner i el capità Nico Rubio remata al fons de la xarxa.
S’animava l’afició de Na Capellera i s’animaven els jugadors. Al 86 arribava una jugada que podria haver ficat el Manacor al partit, però la rematada de Galmés es topa amb el travesser. La remuntada, finalment, no estat possible, però l’afició de Manacor s’ha acomiadat de la Copa del Rei amb càntics als seus jugadors.