X

El centre de circ de Can Ribes, prop de ser una realitat

El Consell de Mallorca ha donat llum verda al projecte de l'Ajuntament

17/06/2020

El centre de circ de Can Ribes, prop de ser una realitat

L’antiga fàbrica de Can Ribes és un dels darrers exemples del patrimoni industrial de la Palma del segle XIX. I ara al segle XXI,  acollirà un nou centre dedicat al món del circ. La comissió de patrimoni del Consell de Mallorca ha donat llum verda al projecte de l’Ajuntament de Palma, de manera que l’espai estarà protegit a la vegada que se’n garantirà l’ús.

El projecte té un cost de prop d’un milió d’euros i disposarà d’una sala d’entrenament i posada en escena, sales de creació, una sala polivalent i un espai per a oficines.

A principis d’any, Can Ribes va ser declarat Bé d’Interès Cultural. Per això, el projecte té en compte el valor patrimonial de l’edifici. Se’n reubicaran elements, es preservarà la nau, l’edifici del vapor i la xemeneia, i tendrà un espai per explicar la història i evolució de l’edifici. S’espera que a finals de l’any que ve, el nou centre de circ sigui una realitat.

Vol ser un espai obert a la comunitat local. De fet, les entitats veïnals juntament amb l’Associació de Professionals del Circ, ja fa prop de dos anys que organitzen al barri activitats relacionades amb aquest àmbit.

17/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT