X

El centre de Manacor guanya terreny per als vianants

L'Ajuntament ha fet obres de millora i ha aplicat canvis de mobilitat amb l'objectiu de convertir el cor de la ciutat com a espai de convivència i centre comercial a cel obert

10/11/2023

El centre de Manacor guanya terreny per als vianants

Redacció

Canvis importants de mobilitat a Manacor. Amb l’objectiu de convertir el cor de la ciutat com a espai de convivència i centre comercial a cel obert, l’Ajuntament manacorí hi ha fet obres de millora i ha aplicat canvis de mobilitat.

La plaça del Cos ha guanyat terreny per als vianants. Els cotxes ja no hi poden circular; només s’hi ha deixat una via d’un sentit per evacuar el trànsit del centre. L’objectiu del Consistori és pacificar la zona comercial. Als voltants, s’hi han habilitat 73 aparcaments d’alta rotació, és a dir, amb una tarifa molt reduïda, 10 cèntims per hora d’estacionament, per facilitar l’accés al centre.

I entre els manacorins, per gustos, els colors. Els usuaris tenen opinions de tota classe. De fet, alguns pensen que s’ha eliminat una via principal de circulació. La reforma de la plaça del Cos forma part d’un projecte de mobilitat molt més ambiciós amb espais més amplis per als vianants.

10/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris