societat

El centre de Salut de Vilafranca reestructura la seva activitat per mor de l’aïllament de vuit professionals

Aquesta mesura ha obligat a traslladar sanitaris al centre de Vilafranca i a la UBS de Porreres

El Centre de Salut Ses Roques Llises, de Vilafranca de Bonany


El Centre de Salut Ses Roques Llises, de Vilafranca de Bonany, ha hagut de reestructurar la seva activitat a causa de l’aïllament preventiu de vuit dels seus professionals, que varen ser contacte estret de tres casos positius de COVID-19, corresponents a un metge, una infermera i un administratiu del centre, fet que ha obligat ara a aïllar dos metges, quatre infermeres i dos administratius.

La reestructuració de l’activitat assistencial i administrativa per continuar prestant servei al centre de Vilafranca ha obligat a traslladar professionals sanitaris de les unitats bàsiques de salut d’Ariany, Montuïri, Petra, Porreres i Sant Joan —que depenen del CS Ses Roques Llises— al mateix centre sanitari de Vilafranca i a la UBS de Porreres. Aquesta reestructuració es durà a terme mantenint el doble circuit de pacients respiratoris i generals per garantir la seguretat de tots els usuaris.

Per tant, els pacients amb cita programada per a les consultes de pediatria, infermeria o medicina general durant aquesta setmana en aquestes unitats bàsiques seran tornats a citar al centre de Vilafranca o a la UBS Porreres. Els professionals que estan en aïllament preventiu continuaran prestant assistència sanitària de manera telemàtica per mitjà dels serveis d’atenció telefònica.

La Gerència d’Atenció Primària de Mallorca ha lamentat les molèsties ocasionades a la població d’aquests municipis i ha demanat que, abans d’acudir a un dels centres sanitaris d’aquesta zona bàsica de salut, telefonin al centre de Vilafranca (971 560 750) o a la UBS Porreres (971 166 649).

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El centre de Palma ja està preparat per rebre les festes de Nadal

La gent que ha sortit al carrer a veure els llumets també ha aprofitat per pegar una ullada als estands...

Cavalls de raça menorquina desperten l’interès de compradors d’Estats Units

Una genet de l'illa ha muntat una empresa amb una sòcia nord-americana per vendre-hi exemplars

L’oci a l’aire lliure agafa força a Eivissa

Consumir a terrassetes i l'oferta gatronòmica en espais oberts són les principals alternatives

Marga Prohens anuncia que ha donat positiu en Covid

En un missatge en el seu compte de Twitter, Prohens ha afirmat que els seus contactes estrets ja estan avisats i que passa la infecció amb símptomes lleus