SOCIETAT

El Centre d’Informació de la Dona atén 925 consultes durant l’estat d’alarma

Declarat servei essencial des del primer moment, ha ajudat víctimes de violències masclistes i professionals dels àmbits sanitari, jurídic, social i educatiu.


L’atenció a dones víctimes de violències masclistes no ha aturat durant la crisi sanitària. Durant els mesos d’abril i maig el Centre d’Informació a la Dona del Consell de Mallorca ha fet 234 atencions a aquest col·lectiu. I des de l’inici de l’estat d’alarma han atès 925 consultes a víctimes de violències masclistes, però també a professionals dels àmbits sanitari, jurídic, social o educatiu.

El telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista és el 016

A més, s’ha incrementat la franja del servei d’atenció psicològica i s’han habilitat 23 apartaments més per a acollir dones víctimes. També s’ha creat un nou servei, pioner a Espanya, d’acompanyament i habitatge per a dones en situació de prostitució, en col·laboració amb Metges de Món i la Federació Hotelera de Mallorca posant a la seva disposició 25 apartaments. Uns habitatges que ja acullen a 20 dones.

A més, hi ha 39 persones, 15 d’elles menors d’edat, acollides al servei d’habitatges per a víctimes de violència masclista.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |