Proposa reduir les institucions, una tarifa bonificada en el transport aeri i marítim per a no residents i explotar el segell 'Made in Menorca'
Un gran pacte social i econòmic com el de la dècada dels vuitanta, amb salaris dignes i contractes de llarga durada, i un gran consens, també, en els àmbits polític i sanitari. És el que planteja el Cercle d’Economia de Menorca, que proposa la participació de la societat civil, agents socials, partits i institucions. En aquest sentit, llancen tot un seguit de propostes, com, per exemple, la reducció de les institucions, rebaixant sou i personal, la instauració d’una renda mínima temporal i un pla per posar fi a l’atur, sobretot juvenil.
Altres mesures passen per instaurar el segell Made in Menorca com a distintiu de qualitat dels productes menorquins, pensar en negocis digitals, prioritzar la seguretat de la destinació Menorca, suspendre temporalment l’impost turístic o establir una tarifa especial bonificada en el transport aeri i marítim per a no residents.
Segons el Cercle d’Economia, consideren que l’illa ha perdut una oportunitat d’entrar a la fase 1 del pla de transició cap a la nova normalitat. Per tal de fer de Menorca una illa sanitàriament segura, reclamen que s’hi facin tests de diagnòstic massius.
Finalment, el Cercle proposa replantejar l’atenció a la gent gran i assegurar l’existència de plans de contingència
Durant els primers anys d'IB3, va conduir el programa 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'