esports

El Club Natació Ciutat no té on entrenar

Els seus waterpolistes s'exerciten habitualment a les piscines de Son Hugo, que estan tancadesEscolta Esports 3

Amb el tancament de les piscines durant moltes setmanes per mor del coronavirus, el món del waterpolo s’ha vist molt afectat per la crisi sanitària actual. I ara que algunes han reobert, no ha millorat el panorama pel Club Natació Ciutat, que té a les instal·lacions de Son Hugo, a Palma, la seva base d’operacions. Aquesta infraestructura romandrà tancada durant diversos mesos més per afrontar una sèrie d’importants reformes.

En declaracions al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio, el director tècnic del club, Jordi Bonet, s’ha mostrat resignat davant aquesta situació: “Ara mateix les coses estan molt complicades, perquè no podem estar sis o set mesos sense entrenar”. Bonet reconeix que ara es poden fer algunes activitats a la platja, “però parlam d’un joc col·lectiu i els esportistes el que necessiten és jugar, estar en contacte amb la pilota”. Una possible alternativa és el poliesportiu municipal de Sant Ferran, tot i que quadrar els horaris amb la resta d’usuaris “és complicat”.

A tot això se li suma la vessant econòmica: “Depenem molt de les quotes dels jugadors, perquè pràcticament no rebem subvencions, i no podem estar set o vuit mesos sense ingressos, perquè les despeses les mantenim” ha afegit Jordi Bonet.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa rep i desitja sort a la Penya i a l’UD

El president del Consell, Vicent Marí, ha desitjat sort als representants dels dos equips abans de partir cap a Málaga...

Clínic de luxe a Mallorca amb les estrelles de l’hoquei argentí

Tomás Domene, Maico Casella, Nahuel Salis i Tomás Santiago han compartit els seus coneixements amb grans i petits