X

El Club Nàutic d’Eivissa anuncia un acte reivindicatiu per al pròxim dissabte

Els seus gestors demanen que es modifiquin els plecs del concurs que expira el 5 de maig

10/02/2024

Ivonne Arañó

Els gestors del Club Nàutic d’Eivissa han anunciat un acte reivindicatiu per al pròxim dissabte 17 de febrer i hi han penjat un cartell de protesta. Volen que Autoritat Portuària doti de seguretat el port d’Eivissa i que rectifiqui els plecs del concurs que caduca el 5 de maig.

Els plecs del concurs obliguen a substituir estructures de seguretat fixes per altres de flotants. Unes feines que ja es van fer fa dos anys, amb un cost d’1,5 milions d’euros per al club i que, diuen, no va servir de res. Ho ha explicat l’actual gerent del Club Nàutic d’Eivissa, Vicent Canals. Diu que en aquests dos anys Autoritat Portuària hauria d’haver construït un mur de formigó per garantir la seguretat de la dàrsena i no ho ha fet i, per tant, no es poden complir els plecs del concurs que demana un pla de seguretat.

Dues empreses opten a la gestió de la dàrsena del Club Nàutic d’Eivissa, els gestors actuals i la societat Mercantil, Ports i Litorals. El 5 de maig és la data límit per saber qui serà l’elegit, una gestió que seria per un any prorrogable a 2 més.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris