mallorca

El Col·legi de Sant Agustí de Palma fa 125 anys

Molts palmesans han passat per les seves aules

El+Col%C2%B7legi+de+Sant+Agust%C3%AD+de+Palma+fa+125+anys

El Col·legi de Sant Agustí ha cumplit aquest mes de novembre 125 anys i s’han preparat una sèrie d’actes de celebració que han començat avui amb una missa solemne a l’església de Nostra Senyora del Socors presidida pel bisbe Sebastià Taltavull.

Antics alumnes i professors coincideixen a assenyalar que Sant Agustí sempre ha estat un col·legi molt familiar. Molts palmesans han passat per les seves aules. Demà allà mateix, hi haurà una conferència que parlarà sobre alguns personatges que formen part de la història de l’escola.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Caty castañeda solivellas 08/12/2017

    Buenos dias.Son muchos los recuerdos que me trae este colegio pues vivi mi adolescencia allí.
    Fuí junto con 4 chicas más las primeras mujeres en formar parte de un colegio de curas que siempre había sido masculino.Una gran esperiencia y muchos recuerdos y anécdotas.

  2. Antonia Alou Rotger. 14/12/2017

    Muy agradecida. También fui del primer año de chicas. Empezé en 5° A. Estudié con mis hermanos Damián, Jaime y Juanjo. No fui buena estudiante pero acabé Pedagogía. También soy Educafora social y a eso me dedico. Me enseñasteis bien y me inculcasteis bueno valores. Miles de buenos recuerdos. Un prefesor con la maño muy larga. No se olvida. Menos mal que ya no se pega. Mención muy especial y con mucho cariño a Miguel Grimalt y a su mujer. Los mejores profesores que he tenido en todo mi proceso formativo. Miles de gracias.

Cercador |


més contingut relacionat

Catalina Cirer diu que no va conèixer casos d’explotació sexual a menors tutelats quan va ser presidenta de l’IMAS

"En la legislatura 2011-2015 jo personalment, i ho puc fer extensiu al meu equip de l'IMAS, no vaig tenir coneixement...

Les ‘Pedres de la Memòria’ arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis...

Arriba ‘Ànima d’Elisir’ al Teatre Principal de Palma

És una reinterpretació de l'òpera 'L'Elisir d'Amore' de Gaetano Donizzetti.