SOCIETAT

El Col·legi d’Infermeria entrega 5.000 euros a Mater Misericoriae

Es destinaran al projecte "Envellim Junts" per facilitar que aquest procés natural es faci de manera activa i saludable entre els usuaris d'altres capacitats


El Col·legi d’Infermeria de les Illes ha entregat un xec de 5.000 euros al centre per a persones amb altres capacitats Mater Misericordiae. Amb aquesta ajuda, es podran comprar fer una sèrie d’inversions com ara comprar cintes de córrer i tauletes electròniques pels evitar el deteriorament físic i cognitiu dels usuaris, durant el seu envelliment. Es beneficiaran unes 250 usuaris de manera directa i indirecta de més de 45 anys.

Cati Sastre ens mostra la seva capsa de vida, una manualitat que ha fet amb fotos i records de la seva vida. És una manera d’exercitar la memòria de les persones que tenen altres capacitats i, a la vegada, que ells puguin reflectir sobre el propi envelliment. Un procés natural sobre el qual aquest col·lectiu té uns dubtes i pors particulars.

En el centre ocupacional, fan exercicis físics i també de memòria per prevenir el deteriorament físic i cognitiu durant l’envelliment. Ara, Mater Misericordiae podrà incrementar aquestes activitats amb el xec de 5.000 euros que han rebut del col·legi d’Infermeria de Balears. Una prestació que també ajudarà a pal·liar l’impacte que ha tengut la crisi sanitària i el confinament per a aquestes persones.

El col·legi d’Infermeria de les Illes ha posat en marxa enguany aquests ajuts per impulsar iniciatives que millorin la qualitat de vida de persones amb vulnerabilitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |