El Collerense frena el CD Eivissa i el Sóller aconsegueix la primera victòria de la temporada

El líder no ha pogut passar de l'empat sense gols a Ca na Paulina; el Sóller guanya l'Alcúdia i ja no és coer

31/10/2023

26

El Collerense ha aconseguit frenar la ratxa imparable del CD Eivissa a la jornada 8 de Tercera Divisió. Un empat a zero a Ca na Paulina ha posat fi a una ratxa de 7 victòries consecutives dels pitiüsos. L’acció més destacada va ser un gol anul·lat a l’Eivissa per fora de joc en un empat amb poques ocasions i molta tensió. Els pitiüsos mantenen el lideratge i el Collerense la cinquena posició, que tanca la zona de play-off.
El Mallorca B, segon classificat, retalla dos punts al CD Eivissa gràcies a la seva golejada davant l’Inter Manacor per 6 a 0. Yanún Ley va obrir el marcador al minut 28, però va ser a la represa quan el filial vermell es va desfermar. David Valverde en fa el segon al minut 53, i Diego Rodríguez el tercer amb una gran jugada personal al minut 59. Miguel Martín marca pràcticament sense angle el quart, i Pau Mascaró en fa el cinquè i el sisè dels mallorquinistes a la recta final. L’Inter Manacor se situa coer amb aquesta derrota.
Una posició que abandona el Sóller gràcies a la seva victòria davant l’Alcúdia, la primera del curs. Marcos Plomer va avançar els sollerics al minut 2. Xuta des de fora de l’àrea i la pilota entra plorant després de l’errada del porter Manolache. Miquel Ripoll té l’opció d’empatar de penal, però Pocoví n’atura el llançament. I al minut 53, una altra vegada Plomer aprofita un refús per marcar el 2 a 0 definitiu.
El Poblense mantén la tercera plaça a la classificació amb una victòria per la mínima davant el Binissalem. Jaume Vidal va marcar l’únic gol del partit de vaselina al minut 7.
Més gols es varen veure al Manacor-Platges de Calvià (3-2). Pedro Rodríguez avançava els visitants de cap al minut 32. Sergi Vecina posa l’empat al marcador just començar la represa després d’un servei de falta. Nico Rubio feia la volta al marcador amb el 2 a 1 al minut 59. Tornava a posar emoció a Na Capellera Blai Pons amb el 2 a 2 del Platges tres minuts més tard. I al 85, Riad marca el 3 a 2 definitiu per al Manacor amb un xut des de la frontal.
Victòria també a casa del Constància davant l’Arenal. Això sí, per la mínima i el gol dels inquers no va arribar fins al minut 92. El va marcar Pau Garcia després d’un servei de cantonada.
A Alaior, el baríton Simón Orfila va cantar l’himne del conjunt menorquí abans del partit davant el Felanitx. No va donar sort als locals. Els mallorquins s’imposaren per 0 a 1 amb un gol en pròpia porteria de Santi Mir al minut 80.
La jornada també ha deixat la victòria del Mercadal per 0 a 1 al camp del Portmany i el 3 a 1 del Santanyí davant el Llosetense.