El Collerense guanya i s’aferra a la permanència

Segon triomf després de dos partits en aquesta nova fase. Victòria de mèrit ahir davant el Peluquería Mixta Friol, rival directe en la lluita per la permanència. Les mallorquines van fallar un penal i van remuntar dos gols en contra.

11/04/2021

Victòria 3 a 2, remuntada inclosa, del Collerense davant el Peluqueria Mixta Friol de Lugo, rival directe en la lluita per la permanència. S’avançaven les gallegues al minut 9 de partit. Perfecta la passada i sensacional la definició d’Alicia Carranza. Vaselina de cap per damunt la portera Laura Girol. I dos minuts després, ara de falta, tornaven a marcar les gallegues. Xut de Lucia Pardo, que no pot aturar la portera. Abans del descans, escurçaven distàncies les mallorqiunes. Pili Espadas serveix la falta. La pilota es passeja i arriba Natividad Cano per fer l’1 a 2. Encara a la primera part, l’àrbitre assenyala penal en aquesta acció dins l’àrea. Sara García sota pals atura el llançament de Pili Espadas. Amb l’1 a 2 arribaven al descans.

I seva va ser la passada de l’empat. Això sí qui remata és Lucía Pardo en pròpia porta. Era el minut 70 de partit. I 6 minuts després arribava el deliri. La primera va a la fusta i la segona Gabriela Gutiérrez l’envia al fons de la xarxa. Era el gol de la remuntada. El 3 a 2 definitiu. Queden 5 partits, però el Collerense no es rendeix en la lluita per la permanència.

Una victòria que ahir van celebrar també amb Cata Coll, que es recupera d’una lesió. L’ex del Collerense i ara portera del Barça, ahir va ser una aficionada més.