El Collerense ja pensa en la Primera B

El conjunt tanca la Segona Divisió amb una derrota 0-3 davant el Seagull

21/04/2019

El Collerense no ha pogut acabar amb una victòria davant els seus. Ben prest, quinze minuts després de l’inici, ja s’han avançat el Seagull. Cora comet un penal que la capitana Alba Gordo s’encarrega de transformar. I ja a les acaballes de la primera part, contraatac perfecte culminat per Nuria Garrote per ampliar distàncies.

I ja a la segona part, Mar Torras deixava sentenciat el partit amb aquesta rematada a una treta de cantonada. Amb el 0-3 acaba el partit i la temporada. Moment per fer balanç i enllestir el pròxim curs a Primera Divisió B.

L’equip per a la categoria de plata tendrà dues grans incògnites. La primera, la continuïtat de la capitana Pili Espadas que, de moment, sembla optimista…

I l’altre dubte és si el Collerense podrà continuar gaudint de grans aturades com aquesta de Cata Coll…Segur que els equips capdavanters de la lliga espanyola tempten la portera internacional…