mallorca

El comerç d’alimentació de proximitat incrementa les vendes fins un 40% durant el confinament

Els responsables d'aquests establiments esperen poder fidelitzar part d'aquesta nova clientela


Les restriccions de mobilitat derivades de l’estat d’alarma han beneficiat el comerç de proximitat. Les petites botigues de queviures i supermercats urbans han vist créixer les seves vendes fins a un 40%, segons dades del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Consum. Els responsables d’aquests establiments esperen poder fidelitzar part d’aquesta nova clientela quan hi torni a haver llibertat total de moviments. Molts dels clients que acudeixen a aquests establiments són habituals i afirmen que el que més valoren és el tracte de proximitat.

L’alimentació ha estat una de les grans beneficiades de l’estat d’alarma. Segons el Ministeri de Consum, productes com els ous, l’oli d’oliva, la carn de xot i el peix, tant fresc com congelat, han tengut importants increments en el seu consum. El producte local també ha vist créixer la seva demanda.

A més a més,  molts dels establiments de proximitat d’alimentació han fet del repartiment a domicili una manera d’atendre millor als seus clients.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Les completes de sa Pobla

Retransmissió en directe, a les 19.30 hores

Les completes de Manacor

Retransmissió en directe, a les 19.30 hores

Les completes de Manacor a porta tancada: “Enguany serem pocs, però cantarem ben fort”

Enguany és el segon Sant Antoni suspès i la festa a l'església té aforament per a un màxim de 300...

Dos anys sense el pi de Pollença

L'origen de la festa és incert, no se'n coneix la data concreta, només se sap que a final de segle XIX ja era considerada una festa immemorial